Bruidsfotografie

‘Ja ik wil!’
Met dat korte zinnetje begint het. De voorbereiding op jullie grote dag. En een van de eerste dingen waaraan je zult denken is fotografie. Misschien hebben jullie al locaties in gedachten? Veel kleur, zwart/wit, sepia of een combinatie hiervan?

Als je veel moeite hebt gedaan om je trouwdag tot een unieke belevenis te maken, is het bruidsalbum de ultieme manier om deze dag vast te leggen. In het bruidsalbum zullen jullie foto’s sprankelen op echt fotopapier, getoond in een prachtige lay-out, gevat in een solide omslag. In heel veel verschillende formaten mogelijk.

Wij luisteren aandachtig naar jullie voorkeuren en ideeën, en vertalen deze naar een sfeervol fotografisch verslag dat precies bij jullie past. Wij weten als geen ander een sfeer te creëren waarin ieder zich gemakkelijk voelt. Elk album heeft dan ook zijn eigen persoonlijke uitstraling. Laat je je liever inspireren? Kom dan eens langs bij Foto-Atelier CPD en bekijk alle mogelijkheden!

Reportages vanaf € 239,=. Complete albums vanaf € 690,=. Aanrader: Zeer luxe album met stevige kaft en verdikte bladen 40 bij 40 cm, 40 pagina’s, inclusief 6 uur fotograaf € 1250,=.

En natuurlijk ook fotobedankjes en mini-albums, dezelfde dag klaar! Voor elk bruidspaar een gratis fotoshoot vooraf, bij het boeken van een bruidsalbum Bel: 0118 – 436426 of mail naar info@fotocpd.nl

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Shadow
Slider