Trouwen in het bos

Afgelopen zaterdag 22 augustus zijn wij getrouwd in het bos en Foto Atelier CPD heeft onze rapportage en het bruidsalbum verzorgd.
Van tevoren hebben Erik en Caroline ons wat foto’s van andere rapportages laten zien, dat hielp erg in het maken van keuzes en het aangeven van onze voorkeuren.
Zelf hadden wij de dag voor onze bruiloft – want wat moet je anders met de zenuwen – nog even een rondje door onze woonplaats gereden om alvast wat leuke plekken te selecteren. Hier zijn we uiteindelijk, samen met Erik en Caroline naar toe gegaan na onze ceremonie. Het was heel fijn dat dat zo flexibel kon en dat we zo dus zelf konden bepalen want de achtergronden van onze mooie foto’s werden.
Omdat enkel op dezelfde manier poseren natuurlijk op een gegeven moment een beetje saai wordt, hadden Erik en Caroline alvast bedacht wat we nog meer op konden doen. Voor wat spontanere foto’s zeg maar! Er was zelfs een fles champagne mee die wij voor de foto gepopt hebben 🙂
Het was fijn dat Erik en Caroline ons zo op ons gemak hebben kunnen stellen. Dat ze onze eigen ideeën en wensen zelf nog nét dat beetje afmaakte.
Het bruidsalbum is ontzettend mooi geworden. Die gaan we met heel veel trots laten zien aan onze familie en vrienden!
Groetjes, E & J