Privacybeleid - Foto-Atelier CPD fotografie in Middelburg, Zeeland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Webshop
Privacy Beleid

Foto-Atelier C.P.D. (Klarinetweg 25, 4337 RB Middelburg), bij kvk geregistreerd onder nummer: 23031922) respecteert jouw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Graag informeren wij je hier zo transparant en duidelijk mogelijk over. We hebben 2 websites: www.fotocpd.nl en www.blog.fotocpd.nl.
Foto-Atelier C.P.D.  verwerkt twee verschillende soorten gegevens:
Persoonsgegevens
Bijzondere persoonsgegevens

 

Persoonsgegevens
Wij verwerken persoonsgegevens van mensen met wie wij direct of indirect een relatie hebben, willen krijgen of hebben gehad. Dat zijn dus bijvoorbeeld persoonsgegevens van:
Klanten
Mensen die interesse tonen in onze producten of diensten
Mensen die aan een bedrijf of organisatie verbonden zijn waar wij een relatie mee hebben, willen krijgen of hebben gehad

 

Welke gegevens worden er verzameld ?
Het kan hier gaan om:
Voor- en achternamen
Adresgegevens
Telefoonnummers
E-mailadressen

 

Waarom worden er persoonsgegevens verzameld?
Persoonsgegevens worden om verschillende redenen verzameld:
Om een relatie met je aan te kunnen gaan en te onderhouden
Om een overeenkomst met je te kunnen sluiten
Om aan de verplichting die de wet/belastingdienst stelt te voldoen
Om bestelde producten op het juiste adres te leveren
Om fraude of oplichting te voorkomen
Voor marketing- en promotiedoeleinden
Voor archiefdoeleinden

 

Hoe lang worden deze persoonsgegevens opgeslagen?
Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk voor de bovenstaande doeleinden. In praktijk is dit voor onbepaalde tijd omdat we je bijvoorbeeld graag per e-mail op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, en je wellicht over een paar jaar nog een mooie afdruk aan de muur wilt bestellen.
We houden deze gegevens graag up-to-date, en bewaren deze gegevens alleen als jij dit goed vindt. Dus heb je een wijziging of wil je de gegevens laten verwijderen meldt het aan: info@fotocpd.nl

 

Waar worden deze gegevens opgeslagen?
Persoonsgegevens worden op verschillende plekken opgeslagen:
Computer
NAS (server) in eigen beheer
Back-up Nas (server) in eigen beheer
CRM Systeem
Daarnaast kunnen gegevens in jouw belang, doorgestuurd worden aan leveranciers of andere betrokken derden zoals:
Boekhouder, om je een factuur te kunnen sturen
Leveranciers van albums of wanddecoratie, om je je bestelde producten te kunnen leveren

 

Hoe worden deze gegevens beschermd?
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt door en in het belang van Foto-Atelier C.P.D. en worden nooit aan derden overgedragen als de reden hiervoor niet in jouw belang is. Ook zien wij erop toe dat deze gegevens beveiligd zijn met een wachtwoord en nooit zonder toestemming door derden kunnen worden ingezien.
Daarnaast wordt er met iedere leverancier een bewerkingsovereenkomst gesloten zodat er duidelijke afspraken bestaan en jouw gegevens ook door hen nooit voor andere doeleinden zullen worden gebruikt.

 

Bijzondere persoonsgegevens
Naast persoonsgegevens worden er ook zogenaamde bijzondere persoonsgegevens opgeslagen. Dit zijn gegevens die meer over jou zeggen dan alleen je naam, telefoonnummer of adresgegevens.

 

Van wie verzamelen wij bijzondere persoons gegevens?
Wij verwerken persoonsgegevens van mensen met wie wij direct of indirect een relatie hebben, willen krijgen of hebben gehad. Dat zijn dus bijvoorbeeld persoonsgegevens van:
Klanten
Mensen die interesse tonen in onze producten of diensten
Mensen die aan een bedrijf of organisatie verbonden zijn waar wij een relatie mee hebben, willen krijgen of hebben gehad

 

Welke bijzondere persoonsgegevens worden er verzameld?
Het kan gaan om:
Leeftijd
Geslacht
Huwelijkse staat
Gezinssamenstelling
Foto’s
Informatie over de eerder afgenomen producten of diensten, of de producten of diensten waar eerder interesse in is getoond

 

Waarom worden er bijzondere persoonsgegevens verzameld?
Bijzondere persoonsgegevens worden om verschillende redenen verzameld:
Om aan de voorwaarden van de gesloten overeenkomst te kunnen voldoen
Om je producten af te laten drukken
In het gerechtvaardigd belang van Foto-Atelier C.P.D. om een artistiek portfolio op te kunnen tonen op de website.
In het gerechtvaardigde belang van marketingdoeleinden zoals advertenties, folders en social media. Voor het verkopen van de diensten en producten van Foto-Atelier C.P.D. .
Voor archiefdoeleinden

 

Hoe lang worden deze bijzondere persoonsgegevens opgeslagen?
Bijzondere persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk voor de bovenstaande doeleinden. Niet-geleverde foto’s worden 5 jaar bewaard. Geleverde foto’s worden 10 jaar bewaard. Foto’s die gebruikt worden voor portfolio en/of marketingdoeleinden worden voor onbepaalde tijd bewaard.
We bewaren je foto’s 5/10 jaar zodat je ook over een aantal jaar nog een mooie afdruk aan de muur kunt bestellen, of de foto’s nogmaals op kunt vragen wanneer je ze kwijt bent.
Andere gegevens zoals leeftijd, geslacht, gezinssamenstelling en huwelijkse staat worden voor onbepaalde tijd bewaard omdat we je graag op de hoogte houden met voor-jou-relevantie informatie.
We houden deze gegevens graag up-to-date, en bewaren deze gegevens alleen als jij dit goed vindt (m.u.v. foto’s, omdat hierop ook copyright rust). Dus heb je een wijziging of wil je de gegevens laten verwijderen meldt het aan: info@fotocpd.nl.

 

Waar worden de gegevens opgeslagen?
Digitale foto’s worden op verschillende locaties opgeslagen:
Computer
NAS (server) in eigen beheer
Back-up NAS (server) in eigen beheer
Online presentatie pagina (waarin je de foto’s ontvangt)
Daarnaast kunnen gegevens in jouw belang, doorgestuurd worden aan leveranciers of andere betrokken derden zoals:
Boekhouder, om je een factuur te kunnen sturen
Leveranciers van albums of wanddecoratie, om je je bestelde producten te kunnen leveren

 

Andere bijzondere persoonsgegevens
Bijzondere persoonsgegevens worden op verschillende locaties opgeslagen:
Computer
NAS (server) in eigen beheer
Back-up NAS (server) in eigen beheer
CRM systeem

 

Hoe worden deze gegevens beschermd?
Bijzondere persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt door en in het belang van Foto-Atelier C.P.D.. Ook zien wij erop toe dat deze gegevens beveiligd zijn met een wachtwoord en nooit zonder toestemming door derden kunnen worden ingezien. Daarnaast wordt er met iedere leverancier een bewerkingsovereenkomst gesloten zodat er duidelijke afspraken bestaan en jouw gegevens ook door hen nooit voor andere doeleinden zullen worden gebruikt.

 

Cookies
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer, het tijdstip van opvragen en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt. Deze gegevens worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Foto-Atelier C.P.D. gebruikt deze analyses om de werking van de website te kunnen verbeteren en zet dit in voor promotie- en marketing doeleinden. We proberen deze gegevens zoveel mogelijk te anonimiseren en verstrekken deze gegevens niet aan derden.

 

Google Analytics
Op de website maken we gebruik van Google Analytics, om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De verkregen informatie wordt met inbegrip van het IP-adres van uw computer overgebracht en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website gebruikt wordt, om Fotografie Ingeborg van Bruggen rapporten over de website te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Foto-Atelier C.P.D. heeft hier geen invloed op.

 

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering sturen naar info@fotocpd.nl. Foto-Atelier C.P.D. zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

 

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

 

 


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu