Loveshoots: De mooiste vorm van bruidsfotografie

Het antwoord is elke keer weer hetzelfde wanneer we aan collega bruidsfotografen vragen wat zij het allermooiste vinden om vast te leggen: de liefde. Met een loveshoot leg je vanzelfsprekend de liefde tussen twee personen vast, en dat vergt talent!

Loveshoot met je partner

Een loveshoot wordt ook vaak een verlovingsshoot of een pre-weddingshoot genoemd, maar je kunt een loveshoot natuurlijk ook gewoon boeken met je liefje zonder dat je gaat trouwen. Misschien krijg je wel een verrassing tijdens de loveshoot en word je ineens ten huwelijk gevraagd! Dat moment vastleggen is uniek en heel mooi om te doen voor de bruidsfotograaf.

Pre-weddingshoot

Zijn jullie wel verloofd, dan is een pre-weddingshoot een hele leuke manier om dit heugdelijke feit te vieren. Je kunt ook kiezen voor een pre-weddingshoot om bekend te maken aan iedereen dat jullie gaan trouwen. Eén van de foto’s kun je ook nog gebruiken voor de bruiloftsuitnodigingen! Meestal is een loveshoot ofwel pre-weddingshoot heel romantisch, maar het kan ook relaxt of misschien wel glamourous zijn.

Romantische plek voor loveshoots

Spelen jullie met het idee om een loveshoot te boeken, maar willen jullie niet in de studio gefotografeerd worden of op een standaard plek? Kijk dan eens goed om je heen de komende dagen, tijdens je normale routine. Er zijn veel meer romantische plekjes in de buurt dan je misschien zou denken. Weet je een oud pand te vinden in de omgeving? Verlaten gebouwen kunnen een heel gaaf decor zijn voor jullie loveshoot.

Loveshoot foto’s

Het verschilt natuurlijk per bruidsfotograaf, maar in de meeste gevallen duurt een loveshoot 1 à 2 uurtjes en dan krijg je aantal proeffoto’s toegestuurd. De prijzen verschillen uiteraard ook per bruidsfotograaf en vaak zit hier geen visagie bij in. Als je dus opgemaakt wil worden of alvast je bruidskapsel wil uitproberen, dan moet je rekening houden met extra kosten voor de visagie. Waarschijnlijk moet je zelf een visagist inhuren. Probeer niet ineens iets nieuws qua make-up of kapsel, want je wordt wel vastgelegd op een foto en dat kan je nooit meer veranderen. Het mooiste sta je op de foto als je op je gemak bent!

Boek je bij ons een bruidsreportage met album dan maken wij een gratis loveshoot!