Help je bruidsfotograaf op weg met jullie favoriete voorbeeldfoto’s

Doe jij ook al maanden inspiratie op in bruidsmagazines en trouwsites? En heb jij daardoor een duidelijk beeld van hoe jij de trouwfoto’s voor je ziet? Help je bruidsfotograaf op weg met heldere voorbeelden.

Duidelijk beeld
Hoe breng je aan de fotograaf over wat voor sfeer en foto’s je zoekt? Het handigste is om een aantal voorbeeldfoto’s uit te zoeken. Kies er niet meer dan vijf uit voor de bruid, en vijf voor de bruidegom. Aan de hand van deze foto’s zal de fotograaf een duidelijkere beeld krijgen van het plaatje dat jullie voor je zien.

Dromerig of specifieke pose?
Dus snuffel rond op sites en doe inspiratie op in de bladen. Knip en print alle foto’s uit die je aanspreken. Dat kan zijn om een algemene sfeer, bijvoorbeeld een dromerig beeld of een meer urban sfeer in de stad. Het kan ook zijn dat je een specifieke pose graag terugziet op jouw foto’s.

Romantisch of sportief?

Niet kopiëren
Die ene foto van een bruidspaar dat aan komt rennen door het gras, of hand in hand uitkijkt over een meertje: als dat ‘m is, laat het de fotograaf zien! Jullie hoeven de foto niet precies te kopiëren, maar het geeft de fotograaf wel een idee van welke richting je op wilt. Zo kan hij of zij beter aansluiten bij jullie wensen.

Vertrouw de expert
Vertrouw tijdens de fotoshoot zelf op de expertise van de fotograaf en laat hem of haar lekker werken! Een goede fotograaf zal foto’s maken die bij jullie passen; dan heb je pas echt een uniek plaatje.

Voorbeelden te over
In onze fotostudio hebben we een vijftal voorbeeldboeken. Hier kunnen jullie ook genoeg verschillende bruidsparen “in actie” zien. Het kan ons niet gek genoeg zijn. We hebben zelfs een album wat naar boven openklapt. Laten jullie je verrassen en maak met ons een afspraak om vrijblijvend informatie in te winnen.